BMCC outfit

Een beetje rare titel wand je kan hem niet aan kleden wel optuigen met de noodzakelijke dingen.Nu de zon weer volop gaat schijnen is het achterscherm haast niet meer te gebruiken of je moet net als vroeger toen men onder een zwarte doek kroop om een foto te maken. De oplossing is een monitor die je kan draaien of een scherpstel zoeker.Een monitor is wel het goedkoopste maar een beetje monitor met een SDI aansluiting kost $600.

HD_SDI_Monitor_with_Touchscreen

een EVF zoeker  kost al aardig zoals deze, €1300.Nu heb ik nog steeds een
Zacuto Z-Finder EVF Viewfinder Pro,ook voor een aardig bedrag gekocht, maar die kan niet erop ,heeft geen SDI aansluiting, kijken wat voor oplossing ze daar voor hebben gevonden en ja hoor bij BM een voor €215.

met 3 aansluitingen (ik heb er maar een nodig) en zo groot als een poostkaart.

Wat een geluk dat ik vroeger ook nog elektronica heb gestudeerd.(maar dat is een ander verhaal),dit kan veel kleiner en goedkoper en ook dat is gelukt.

Hier is die dan een klein, 60mmx55mm, 1 SDI, 1 HDMI een voeding 5v en een schakelaar aan en uit. voor de prijs van…..$ 39,00 op Ebay.

321112405015_1Je bent een aardig bedrag kwijt als je alles zo maar gaat kopen voor deze camera,even tussen door een en ander opgeteld zit ik nu al op 3500 euro.voor een camera die 2900 euro (kaal) kost

 

Advertenties


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s