Digital Bolex D16 cinema camera gets huge upgrade

digital-bolexvertaald via google vertalen uit het Engels,

Ik ben echt onder de indruk van deze nieuwe digitale Bolex  details over wat ze zijn en al die extra tijd besteden aan verbeteringen. Het project heeft een verbetering ten opzichte van de oorspronkelijke specificaties van de camera.

Het frame is gegaan van zware stalen naar carbonisch aluminium  zodat onverschrokken ontdekkingsreizigers 16mm kan mee nemen in een jungle en nat kan worden. Klinkt leuk.

Voeg daarbij het feit dat het nu goed is voor 4 uur op de interne batterij in plaats van 2, en dat noodzaak voor een externe batterij-oplossing, zoals de Blackmagic Cinema Camera vereist. Gezien het rauw registreren. Raw is een hongerige beest.

Weer een zeer gave feature is een verwijderbare OLPF. Als u denkt dat moire een probleem is dan heb  je niet in de camera, het beeld word wel zacht en wil je dat niet, vervang het door helder glas (geleverd door Digital Bolex).

De data-poorten zijn van USB 2.0 naar 3.0 dat is een grote verbetering. Super snelle gegevensoverdracht rechtstreeks van de camera.

Ook op de connectiviteit zijkant van de camera heeft nu HDMI en HD-SDI (beter dan de Blackmagic Cinema Camera die slechts HD-SDI) en de camera heeft nu een extra 4e XLR aansluiting. Ja 4! Praten van audio is er nu een aantal andere leuke analoge audio gain knoppen op de camera en een analoge verwerkingsfase voor een betere audio en 24 bit 96kHz verwerken. Audio lijkt een echte sterke punt van deze camera voor $ 3000.

Een verrassende nieuwe functie is een 12v uitgang – ja uitgang niet input! – Op de camera zelf, zodat u kunt de macht van uw monitor of zoeker uit de eigen camera batterij in plaats van het toevoegen van een aan de monitor unit zelf. Very cool idee.

Dat is een verkorte lijst dus check de volledige op de Digital Bolex blog voor meer verbeteringen. Het lijkt erop dat het project uit draait tot een succes Laten we hopen dat ze het kunnen doen in volume en zonder enige Blackmagic stijl productie.

Advertenties


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s