THE CHINESE KINERAW MINI S35 CAMERA – A NEW RIVAL TO BLACKMAGIC DESIGN CINEMA CAMERA?

KineRAW-Mini-1Nog niet zo lang geleden had niemand gehoord van Kinefinity en hun Chinese gemaakt KineRAW camera’s. Nu hebben ze  oorspronkelijke specificaties en van hun tweede super35 digitale cinema camera genaamd de KineRAW MINI  onthult  naast hun bestaande KineRAW S35 model.

Het beschikt over dezelfde sensor als KineRAW S35 en bijna de ingestelde dezelfde functies, maar tegen een veel lagere kosten met een veel kleinere lichaam dat moet passen in de palm van je hand.

Hoe wordt dit gedaan? Deze camera maakt een einde aan de KineRAW S35 is gebouwd in CineForm encoder , het nieuwe model  registreert Cinema DNG intern. Het heeft geen ventilator en er is geen ingebouwde LCD, wat betekent dat een externe HDMI-monitor of elektronische zoeker essentieel is voor het bedienen van de camera. Om deze redenen heeft het ook veel lager energieverbruik dan de oorspronkelijke S35 camera. Alhoewel er een extra handgreep voor de batterij is.

Het komt in twee lens mounts – ofwel een zuivere EOS versie met sluiterbediening voor Canon lenzen, of een verwisselbare mount versie die het mogelijk maakt voor PL, Nikon en elektronische Canon EOS mounts. De EOS versie zal lichter zijn dan zijn zustermodel.

Andere beperkingen zijn dat is slechts een enkele SSD slot en er zijn minder controles op het lichaam dan is het oudere zus. Als u wilt Cineform opnemen waarna de camera hebben een data-poort die verbinding maakt het mogelijk om bijpassende externe Cineform recorder die ook hoopt het bedrijf om te maken.

Hieronder is een tabel met de eerste specs van Kinefinity zelf:BAgQf48CQAAJtYb.jpg_large
KineRAW beweert dat de nieuwe camera getoond zal op de NAB 2013 in Las Vegas. De kostprijs wordt gezegd dat het veel lager zal zijn dan de huidige S35 model, maar prijs is niet gefinaliseerd. Ik neem aan dat ze willen concurreren met de Blackmagic Design Cinema camera die nog steeds massaal nabesteld wordt. maar nog slecht wordt geleverd Natuurlijk net als veel camera’s tegenwoordig, de specs en het ontwerp drastisch kan veranderen, voordat de camera in productie gaat.

KineRAW-mini-3-600x280

Advertenties


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s