JVC’s Hi Speed consumer Procision GC-PX100 “100-500fps @ 1080 50p” (March £700)

JVC-GC-PX100-web

JVC “Mensen die een belang hebben bij het vastleggen van video van hoge kwaliteit van snel bewegende actie zullen de ongewone mogelijkheden van de” Procision “GC-PX100. In de kern is Full HD 1920 × 1080/50P op 36Mbps voor extreem hoge kwaliteit foto’s. Te vertragen snelle bewegingen voor analyse of kunst, hoge bitsnelheid progressieve opname maakt Full HD slow-motion afspelen van video. En het volledige scala van de opname snelheden, van high-speed naar time-lapse, zijn flexibel regelbaar door een enkele draaiknop naast de lens. De lichte en snelle F1.2 lens, 1/2.3 “12.8Megapixel Back-illuminated CMOS sensor en optische beeldstabilisator bieden een ideale inlaat voor beelden van hoge kwaliteit. En met ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit, kunnen opgenomen beelden worden gestraald tot en bekeken op slimme apparaten. Gebruikt in combinatie met speciale apps exclusief ontwikkeld voor deze camera en gratis te downloaden van Apple App Store of Google Play Market, deze camera’s high-performance functies en Wi-Fi-mogelijkheden nemen op speciale betekenis als het ultieme “assistent-coach ‘, zoals het nu zal kunnen coaches om de video stream op een tablet te kijken terwijl gekrabbel annotaties op het weergegeven beeld, en nog veel meer. Wie op zoek is naar manieren om hun prestaties te verbeteren of te bewijzen hun talent door middel van visuele kracht vindt JVC GC-PX100 een perfecte kwalificatie voor hun behoeften.

Zoals ze zeggen, een foto zegt meer dan duizend woorden, en voor video-enthousiastelingen, JVC GC-PX100 zal veel meer waard dan die met zijn geheimzinnige gave om precies momenten vast te leggen, zelfs bij snel bewegende actie. Content creators en sportcoaches kunnen zowel gebruik maken van de unieke mogelijkheden van de GC-PX100, zoals 36Mbps/50P hoge bit rate progressive opname die Full HD slow-motion afspelen van video mogelijk maakt. Clear slow motion beelden helpt atleten om te erkennen hoe ze kunnen verbeteren, en zal dynamische beelden opleveren voor creatieve visuele content. Om elke situatie geschikt zijn er vijf schieten snelheden beschikbaar, variërend van 100fps naar 500 fps, en ze zijn vrij te kiezen door te draaien aan een enkele draaiknop gunstig gelegen naast de lens. Er is ook een functie om uitbarstingen te grijpen van 9 stilstaande beelden uit video met een druk op een knop, vergelijkbaar met de motoraandrijving op een SLR fotocamera.

AVCHD, MP4 en MOV-formaat opnamen worden ondersteund, met inbegrip van iFrame compatibel 720p. In MOV-modus wordt de audio opgenomen in lineaire PCM voor de hoogste kwaliteit en bruikbaarheid in post-productie. Briljante beelden worden verzekerd door de heldere en snelle F1.2 groothoek GT lens, 1/2.3 “12.8Megapixel Back-illuminated CMOS sensor en optische beeldstabilisator, en geven deze camera ernstige mogelijkheid om uitstekende visuele inhoud te schieten buiten een gecontroleerde studio-omgeving .

Tevens bijdraagt ​​tot de werkelijk unieke karakter van dit vlaggenschip camcorder is ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit, en door het installeren van de gratis app “JVC CAM Coach” op een tablet, is het mogelijk om naar te kijken en video’s annoteren door “tekenen” op het aanraakscherm . Gebreken in de vorm van een atleet kan worden opgemerkt grafisch ter plaatse. Het grote scherm van een tablet biedt comfortabele on-site bekijken door zowel coach en atleet, en betekent dat de camera niet hoeft te worden gedemonteerd vanuit een stilstaande positie (zoals op een statief) voor het bekijken. Een andere nuttige functie van deze app is Twin View, die gelijktijdig side-by-side weergave van twee verschillende videoclips kunnen nadat ze zijn overgebracht naar een tablet. Vergelijkende bekijken zal helpen bloot details die anders zouden zijn gemist. Een eenvoudige maar zeer nuttige functie is de Tagging-functie, waarmee de gebruiker tag elke scène voor gemakkelijke toegang later. De combinatie van GC-PX100 en slimme apparaat geeft u een enorme analytische kracht in de handen van een coach, en brengt unieke tools in de handen van makers.

“Soms” camera functies in overvloed, zoals zoom positie-geheugen. Zo kunt u direct schakelen naar de volledige breed, Vol Tele, of een door de gebruiker selecteerbare positie in tussen, waardoor responsieve vastleggen van uw onderwerp, zoals onmiddellijk gaande van een veld vol met mensen aan een specifiek persoon. Knoppen en bedieningselementen zijn gepositioneerd om responsieve toegang te vergemakkelijken en de gebruiker videografische techniek te maximaliseren. In het kort, JVC GC-PX100 is een zeer goed gemaakt camera, en in de handen van makers en coaches, het kan blijken te zijn een goudmijn te zijn. ”

HDW: Soms is de consument kant van grote organisaties komen met camera’s die zou heel mooi passen in de professionele kant, als de PX100 inderdaad films op 1-500 fps op 1080 50p, 36Mbps zou voorbijgaan aan de noodzaak van een Sony FS700 kost € 6K. Mijn dank aan Matt voor het geven van de URL. (PS. IK WIL EEN)

vertaal uitheader

 

Advertenties

4 reacties on “JVC’s Hi Speed consumer Procision GC-PX100 “100-500fps @ 1080 50p” (March £700)”

 1. j schreef:

  bedankt voor de info –
  op de jvc-site kon/kan ik nog niks vinden .

 2. Raoul THEEUWS schreef:

  Dank voor de boeiende info!
  Is er intussen verder nieuws over deze camera?
  Wanneer zou het toestel op de Europese markt verschijnen?
  Enig idee van de afmetingen?
  Hoe kan ik HD Warrior bereiken?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s