Blackmagic Cinema Camera opnieuw uitgesteld.

In september hebben we vernomen dat als gevolg van productieproblemen de Blackmagic Cinema Camera’s opnieuw is uitgesteld. Nieuwe informatie blijkt dat de wachttijd nog langer duurt.
Kristian Lam van Blackmagic Design heeft een verklaring uitgegeven op de Blackmagicforum over de huidige status. Hoewel het zeker positief dat het bedrijf is zo open over de situatie, het is frustrerend voor heel wat mensen die de Camera hebben gekocht een half jaar geleden en de software-updates downloaden gaat ook niet voor een apparaat dat je niet heb.
De volledige verklaring:

Hallo, we gaan een nieuwe update posten in een dag of twee als we een conferentie georganiseerd hebben met onze leveranciers om meer informatie.
Op dit moment zijn we nog steeds niet tevreden met de kwaliteit die we krijgen uit het glas raam van de sensoren dus we zijn extra voorzichtig. Als zodanig, verzenden we een klein aantal camera’s per dag.
We begrijpen dat het frustrerend is en we voelen ons ook erg gefrustreerd. We plaatsen een update met meer informatie in een paar dagen.
Bedankt voor uw geduld.

Advertenties


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s