Op zaterdag – 8 September – 8PM de derde DSLR Meetup zal worden gehouden in Cafe ‘De Pont’ in Amsterdam

Op zaterdag – 8 September – 8PM de derde DSLR Meetup zal worden gehouden in Cafe ‘De Pont’ in Amsterdam: http://cafedepont.nl. Dit cafe is gelegen achter het Centraal Station en is te bereiken met de veerboot: ‘Buiksloterwegveer’.

Tijdens de DSLR Meet-up Philip Bloom en andere Visual Storytellers zullen filmen, en iedereen is beschikbaar voor een praatje en drankje. Breng uw video of DSLR-cameraWe hebben twee uitdagingen:

TIMELAPSE en Video UITDAGING:

Maak een korte video van de 5 minuten nog opgenomen video materiaal en max 5.000 time-lapse frames.
Suggestie: Je zou kunnen beginnen filmen op de veerboot, het ongeveer 5 minuten van het Centraal Station neemt om de Meetup locatie, is er al uw foto’s en dan de 5000 Timelapse foto’s om uw bewerking achteraf toe te voegen. Je mag een paar sequenties van Timelapse foto’s, zolang u binnen de in totaal 5000 frames blijft.

Geluid is een zeer belangrijk onderdeel! Muziek is toegestaan, maar natuurlijke geluiden hebben de voorkeur.

U bepaalt zelf waar u begint met filmen! Het is toegestaan ​​om meer dan een 5 minuten film te maken, zolang u kiest voor een van hen in uw bewerking.

TIMELAPSE UITDAGING:

Voor alle Time-Lapse fans: U kunt uw video maken van 100% time-lapse frames! Maar! Je moet een korte BTS (Behind The Scenes) video over hoe en waar u uw time-lapse video te maken. Maximale lengte: 100 seconden. Voeg je ‘Behind The Scene’ video achter de uiteindelijke montage met een pauze van 5 seconden tussen hen.

Net als de Time-Lapse en Video: Geluid is een zeer belangrijk onderdeel! Muziek is toegestaan, maar natuurlijke geluiden hebben de voorkeur.

Maak uw video op zaterdag 8 september (binnen 24 uur bij de Meetup, IBC of elke andere locatie in Amsterdam)

Voeg alle onbewerkte video en frames als een clip achter uw bewerking (met een pauze van 5 seconden tussen hen) en het uploaden van de video naar de Amsterdamse DSLR Meet-up 2012 Vimeo Channel: https://vimeo.com/channels/dslrmeetup2012amsterdam

Voeg een kort verhaal over je werk en de manier waarop je hebt het gehaald. Welke camera en extra versnelling heeft u gebruikt? Deel zo veel mogelijk informatie over de manier waarop u heeft uw video!

Ik hoop je te zien op de derde DSLR Meetup in Amsterdam! 

Advertenties


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s