THE SOUND AND MUSIC OF THE DARK KNIGHT RISES

Afgelopen Christopher Nolan’s films hebben allemaal een ding gemeen: zeer gedetailleerde sound design. Misschien is dat vanzelfsprekend voor een grote Hollywood-film, maar de diepte en reikwijdte van het goede werk is wat echt helpt elk van zijn films bij elkaar komen. We hebben gesproken over SoundWorks Collection voor, toen we deelden hun video voor Prometheus, maar deze keer nemen ze een kijkje in het team achter The Dark Knight Rises, waaronder componist van de film, Hans Zimmer.

Als je je afvraagt ​​hoe u uw film kan verbeteren (ervan uitgaande dat de visuals fantastisch is), sound design en muziek zijn meestal de twee plaatsen waar je eerst naar kunt kijken. Als je een budget heb je een  sound design team dat je  probleem oplost. Zij vragen zich af hoe ze elk specifiek visueel element veel krachtiger met het gebruik van geluid kan maken  en hoe ze erachter komen dit te combineren  om elkaar te verbeteren.

Zoals alles, geluid gaat over vallen en opstaan​​, en het is interessant om ze te horen praten om Tom Hardy’s stem te verbeteren door het toevoegen van allerlei verschillende elementen, maar op het einde, te ontdaan van al het overbodige. Beslissingen wat geluid en effecten kan in een film is belangrijk,  wanneer u werkt aan uw eigen film.

 

Advertenties


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s