EuroparlTV organiseert een viral video-wedstrijd

Het webtelevisiekanaal van het Europees Parlement organiseert een viral video-wedstrijd over Diversiteit in Europa, en doet een beroep op de creativiteit van de Europese burgers om een kwaliteitsvolle viral video met een lengte van 1 tot 3 minuten te draaien.

Uiterste datum van inzending is 31 juli 2011. De spots die aan alle vereisten voldoen zullen een maand lang (15 september – 15 oktober) op de EuroparlTV-website worden geplaatst, waar het publiek op de inzendingen kan stemmen. De publieke stemming wordt afgesloten op 15 oktober 2011.

De resultaten van de stemming zullen dagelijks worden gepubliceerd, zodat de burgers het verloop van de wedstrijd kunnen volgen.

De wedstrijd staat open voor iedereen, zonder onderscheid van leeftijd, geslacht, ras, nationaliteit, religie of beroep.

Het thema van de videowedstrijd “Diversiteit in Europa” biedt een waaier van interpretatiemogelijkheden: taal, mode, muziek, kunst, keuken, architectuur, landschap…

Voor nadere informatie kunt u terecht op de website http://www.europarltv.europa.eu/contest of op het volgende e-mailadres: europarltv@europarl.europa.eu

Advertenties


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s